Schminken op feestjes of gewoon zomaar

Niets is leuker om kinderen te zien stralen nadat ik de gezichtjes heb omgetoverd. Van prinses tot piraat, van vlinder tot draak of gewoon mooie eye-designs. Schminken is voor ieder kind een feest, maar natuurlijk ook leuk voor volwassenen!

Schminken is altijd leuk

Ik ben niet alleen gespecialiseerd in kindergrime. Ik schmink op allerlei feestjes en evenementen en kan ook iedereen schminken in een leuk thema. Voor de kinderen heb ik speciale schminkfeestjes, maar je kunt me ook uitnodigen om je te laten schminken voor carnaval of Halloween. Er zijn allerlei kleuren schmink en ook neem ik glitters en steentjes mee om de grime nog mooier te maken.

Professionele en huidvriendelijke producten

De schmink die ik gebruik is huidvriendelijk en veroorzaakt geen allergische reacties. Ik schmink met professionele producten zoals Diamond FX, Superstar, PartyXplosion en Kryolan. Ze zijn eenvoudig te verwijderen met water en zeep of met babydoekjes. Alle penselen en sponsjes worden voor en na iedere opdracht gereinigd.

Schminken op jouw feestje?

Wil je dat ik op jouw feestje of evenement kom schminken? Neem dan even contact met me op of kijk eens naar de schminkfeestjes van Ankie Schminkt.

Ankie Schminkt mooie gezichtjes