Schminken en daarna posseren voor de photobooth!

Combineer schminken of het zetten van glittertattoo’s met een heuse photobooth op je feest! Met de photobooth van Maak een Foto.nl wordt jouw feest echt een onvergetelijke hit!

Photobooth huren voor je feest

Photobooths, de opvolger van het oude fotohokje dat je vroeger vaak op stations zag, zijn helemaal hot! Plaats een photobooth op je feest en jij bent de MAN of VROUW! De photobooth wordt aan het begin van je feest geplaatst en je gasten kunnen al meteen op de foto! Alle foto’s worden automatisch opgeslagen of op Facebook of Twitter geplaatst!

Met je schmink of glittertattoo op de foto!

Nadat ik klaar ben met schminken of als alle glittertattoo’s zijn gezet gaat iedereen, alleen of in groepjes, poseren voor de photobooth! Samen met de foto props van Maak een Foto zorgt dat zeker voor veel grappige en hilarische foto’s!

Combinatie korting: Schmink of Glittertattoos + Photobooth

Speciaal voor bedrijfsfeesten, huwelijken, familiefeesten en evenementen heb ik een leuke actie! Samen met Maak een Foto.nl heb ik een leuk combipakket gemaakt. Maak een Foto.nl plaatst gedurende je feest of evenement een photobooth en ik kom je gasten schminken of glittertattoo’s zetten. Je ontvangt met deze combi-deal 10% korting op de de huur van de photobooth. Wil je meer weten over deze actie? Neem dan even contact met me op of kijk nu op www.maakeenfoto.nl.