Ook heel leuk!

Schminken of het zetten van glittertattoo’s is natuurlijk al heel erg leuk, maar ik heb veel meer leuke dingen die je schminkfeestje of evenement nog gezelliger maken!

Verkleedkoffers van Ankie Schminkt

Als ik bij je kom schminken dan kan ik ook een leuke verkleedkoffer meenemen. Voor, tijdens en na het schminken kunnen de kinderen zich verkleden met de attributen uit de verkleedkist. De kinderen vinden het zeker erg leuk! Ik heb verkleedkoffers in diverse thema’s. Bekijk meteen even het overzicht van al mijn verkleedkoffers en de mogelijkheden.

Photobooth op je bedrijfsfeest of evenement

Na het schminken kunnen je gasten poseren voor de photobooth. Samen met leuke fotoprops zorgt dit zeker voor hilarische momenten en unieke herinneringen aan je feest of evenement! Ook ontzettend leuk op je bruiloft of communiefeest. Nieuwsgierig? Lees meer over een photobooth.

Zwarte Piet op bezoek

Zodra Sinterklaas in Nederland is, komen de leuke zwarte pieten van Ankie Schminkt bij je langs. Naast een berg strooigoed en mandarijntjes kunnen ze ook cadeautjes uitpakken. Zo maak je van Pakjesavond een onvergetelijk moment voor jong en oud!