Glittertattoos voor jong en oud

Met glittertattoos maak je je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of evenement compleet. Glittertattoos zijn leuk voor jongens en meisjes maar ook voor volwassenen.

Keuze uit meer dan 350 sjablonen

Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die wel 2 tot 5 dagen kan blijven zitten. Je kunt er zelfs mee douchen en zwemmen. Tijdens een feestje of evenement neem ik veel verschillende tattoos en glitters mee waaruit je kunt kiezen. Er zijn wel meer dan 350 verschillende sjablonen, zo is er voor iedereen wel een leuke glittertattoo te vinden. Met behulp van een sjabloon, speciale lijm en 20 verschillende kleuren glitter tover ik de mooiste tattoos.

Glittertattoo’s zijn prima samen te stellen in een speciaal thema, bijvoorbeeld liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of draken. Ik kan ook glittertattoos maken met je eigen afbeelding. Glitters in de vorm van je logo zijn schitterende reclame of denk eens aan glittertattoos met de initialen van een bruidspaar! Ik maak al mijn glittertattoos zelf. Ben je nieuwsgierig uit welke glittertattoos je allemaal kan kiezen? Bekijk ze allemaal in mijn webshop op www.glittersjabloon.nl.

Huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen

De producten die ik gebruik zijn huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. Tip: Je kunt het beste na het zwemmen of douchen de tattoo droog deppen met een handdoek om er langer plezier van te hebben. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen gebruik dan baby olie of lotion.

Glittertattoos laten zetten?

Ik kom graag glittertattoos zetten op je feestje of evenement in Tilburg en omgeving. Deze mooie glitterende versieringen zijn ook te combineren met schminken. Stuur me een mailtje als je nieuwsgierig bent geworden.