Beautyfeestje voor échte meisjes!

Speciaal voor échte meiden heb ik het Beautyfeestje! Alle dametjes worden mooi opgemaakt met glittertjes en make-up, de nageltjes worden mooi gelakt en ook de lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken. Een super leuk feestje voor meisjes tussen 6 en 12 jaar! Na afloop maak ik een aantal leuke foto’s van alle dames als herinnering aan het feestje.

Geen schmink, maar echte make-up!

Ben jij te oud om geschminkt te worden dan is het beautyfeestje iets voor jou! Jij en je vriendinnen worden door mij mooi opgemaakt. Als professioneel visagiste vertel ik jullie hoe je jezelf mooi kan maken met make-up en aan het eind zien jullie er allemaal als een echt model uit. Super leuk als verjaardagsfeestje, maar ook tijdens een slaapfeestje met je beste vriendinnen!

Foundation, blush, oogschaduw, mascara en lipgloss

Jullie gaan straks echt stralen met al die mooie make-up! Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren make-up, ik heb altijd voldoende bij me. Na het beautyfeestje is het natuurlijk super leuk om als een echt model op de foto te gaan. Dan is het beautyfeestje pas helemaal perfect!

Ook leuk als beauty workshop

Het beautyfeestje is ook leuk als workshop. Ik geef dan eerst een korte introductie met beauty tips en uitleg hoe je de make-up kan aanbrengen. Daarna gaan jij en je vriendinnen zelf met de make-up aan de slag. Natuurlijk help ik iedereen mee zodat het resultaat helemaal geweldig wordt!

Wil je meer info over het beautyfeestje? Stuur me dan even een mailtje.