Super leuke schmink en glitter feestjes

Speciaal voor jong en oud heb ik een aantal super leuke schmink feestjes bedacht! Een schminkfeest is leuk voor kinderen van 3 jaar tot 103 jaar! Een schmink feestje is ook te combineren met het zetten van glittertattoo’s om nog meer glamour aan je feestje te geven! Na het feestje maak ik natuurlijk een aantal leuke foto’s als herinnering.

Schminken op verjaardagsfeestje

Kindergrime of het zetten van glittertattoos is super leuk tijdens je verjaardagsfeestje. Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Ik kom tijdens het kinderfeestje alle gezichtjes omtoveren in de mooiste creaties: piraten, prinsessen, onderwater, vlinders en nog veel meer!

UV Neon Party met speciale UV grime in het donker

Speciaal voor de iets oudere kinderen heb ik de UV Neon Party. Ook leuk tijdens een vrijgezellenfeest overigens! We gaan grimen met speciale UV grime die oplicht in het donker onder UV lampen. Een super leuk schminkfeestje waar je eerst elkaar gaat beschilderen en ik daarna de gezichten doe. Spannend!

Laat een bellypaint zetten tijdens je babyshower

Een bellypaint laten zetten is een mooie herinnering aan de zwangerschap. Vaak reageert de baby op het beschilderen van je zwangere buik. Het beste moment om een bellypaint te laten zetten is tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap. Een bellypaint laten zetten is ook leuk tijdens een babyshower!

UV Neon Party - schminken met UV grime

Beautyfeestje voor échte meisjes

Speciaal voor échte meisjes heb ik het Beautyfeestje! Alle dametjes worden mooi opgemaakt met glittertjes en make-up, de nageltjes worden mooi gelakt en ook de lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken. Een super leuk feestje voor meiden tussen 6 en 12 jaar! Meer weten? Lees snel verder!

Schminken of glittertattoos tijdens vrijgezellenfeest

Eens iets anders doen tijdens je vrijgezellenfeest? Ik kom iedereen mooi schminken of ik kom glittertattoos zetten! Het is ook mogelijk dat jullie, na uitleg van mij, bij elkaar gaan schminken! Natuurlijk krijgt de vrijgezel een speciale behandeling van mij!